Τελευταία Νέα

Ώρες κοινής ησυχίας : Αλλάζει το ωράριο – Τι πρέπει να προσέχουμε

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Ειδικότερα, η χειμερινή περίοδος ξεκινά την 1η Οκτωβρίου
Έτσι, οι ώρες κοινής ησυχίας θα είναι από τις 15.30 έως 17.30 το απόγευμα και από 22.00 έως 07.30 το πρωί.

Read More

Το “Κόκκινο Ποτάμι” της..Βέροιας!

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο πρόεδρος του “Ευστάθιου Χωραφά” Αντώνης Καγκελίδης, για τα γυρίσματα της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη, στη Βέροια, στην…”ΑΝΑ..κριση” του στην διαδικτυακή τηλεόραση της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, χθες Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Read More

Καλως ορίσατε στην διαδικτυακή πύλη Πατρίδας!

Με αυτή την νέα ηλεκτρονικη πλατφόρμα της κοινότητας μας, επαναπροσδιορίζουμε την σχέση με τους Δημότες μας, εκσυγχρονίζουμε τις κοινοτικές υπηρεσίες μας και καινοτομούμε με επίκεντρο τον Δημότη.

Διαχειριζόμαστε όλα τα αιτήματα των Δημοτών μας μέσα απο ένα νέο ενιαίο σύστημα, και δρομολογούμε την επίλυση τους προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και εξοικονομούμε πόρους, βελτιώνοντας την αποδοτηκότητα της κοινότητάς μας.

Ξεκινά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ‘Κίτρινη Θύελλα’ Πατρίδας

Την Τετάρτη στις 5.15 θα γίνει στο γήπεδο του χωριού η συνάντηση των παιδιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ‘Κίτρινη ΘύελλαΠατρίδας, όπως και οι εγγραφές. Η Ακαδημία φέτος είναι ανανεωμένη και με πολύ καλή οργάνωση. Πληροφορίες και εγγραφές στο: 697 334 8056, κο Γιάννη. Θα δοθούν δωρεάν νέες στολές αγώνα και προπόνησης, λόγω αλλαγής του ονόματος της Ακαδημίας.

‘Ενωμένη Πατρίδα’ το ενιαίο ψηφοδέλτιο στην κοινότητα Πατρίδας

Ένας ακόμη συνδυασμός με έντονα χαρακτηριστικά ‘Κλεισθένη’ κατατέθηκε ήδη στο Πρωτοδικείο Βέροιας. Πρόκειται για την ‘Ενωμένη Πατρίδα’ της τοπικής κοινότητας Πατρίδας του δήμου Βέροιας, με έξι υποψηφίους από τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς (Βοργιαζίδη, Μαρκούλη, Μπατσαρά, Παυλίδη). Δεν συμμετέχουν ο συνδυασμός Παπαγιάννη και η ΛΑΣ. Υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά είναι:

Κώστας Δαμιανίδης

Θεόφιλος Κουπίδης

Σοφία Κουπίδου

Αλεξία Παπαδοπούλου

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Χρυσοβαλάντης Τσίλης